Medailles

Bij bijzondere prestaties horen ook mooie herinneringen. Wij verkopen medailles in verschillende formaten. Ook is het mogelijk om uw eigen medaille te ontwerpen of voor een standaard medaille met een eigen afbeelding op de voorkant te kiezen.

  • Snelle Levertijd
  • 's avonds open op afspraak
  • Vragen bel ons: 0226 35 25 21
  • Vragen bel ons!

Medailles

Bij bijzondere prestaties horen ook mooie herinneringen. Bij veel sportevenementen worden dan ook medailles uitgereikt. Gouden medailles voor een 1e plaats, zilver voor de 2e plaats en de bronzen medaille voor de 3e plaats. wij verkopen medailles voor allerlei evenementen en sport toernooien. Ook is het mogelijk om uw eigen medaille te ontwerpen of om voor een standaard medaille te kiezen met uw eigen afbeelding op de voorkant. Waar u ook voor kiest de winnaars of de deelnemers ontvangen een mooie blijvende herinnering.

Medailles bestellen

Kuiper Sportprijzen heeft een ruim aanbod van verschillende medailles, geschikt voor iedere gelegenheid. We verkopen medailles in verschillende doorsnedes. 45 mm, 50 mm, 70 mm etc. De medailles kunnen per stuk of in grotere hoeveelheden besteld worden. Naast het het kiezen van een bijpassend halslint heeft u ook de mogelijkheid om de medailles te laten graveren of om er een transparante sticker met tekst op te laten plaatsen.