• Snelle Levertijd
 • 's avonds open op afspraak
 • Vragen bel ons: 0226 35 25 21
 • Vragen bel ons!

Betaalmethoden

Hier onder een overzicht van de betaalmogelijkheden bij Kuipersportprijzen.nl

 • IDEAL

  Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis of SNS Bank dan kunt u zeer gemakkelijk betalen via iDEAL. iDEAL is de gemakkelijkste en meeste veilige betaalmethode voor online betalingen. U betaalt via de bekende internetbankieren interface van uw bank. Betalen via iDEAL is tevens veruit de snelste manier om de betaling van uw bestelling te doen.
   
 • Vooruit per bank

  U kunt ervoor kiezen om uw sportprijzen bestelling via een overschrijving over te maken aan Kuiper Sportprijzen U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd.

  Vooruitbetalen is een veilig manier van betalen. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het bij Kuiper sportprijzen  wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren bij de verwerking van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is ontvangt u hiervan een bevestiging.

 

 • Op rekening (achteraf betaling)


Rekeninginformatie Kuiper sportprijzen

Voor binnenlandse betalingen kunt u gebruik maken van het volgende rekeningnummer:

IBAN: NL90 INGB 0005 0337 67
Vestigingsplaats: Opmeer
Ondervermelding van factuurnummer

Voor internationale betalingen:

IBAN: NL90 INGB 0005 0337 67
BIC: INGBNL2A
Vestigingplaats: Opmeer
Onder vermelding van uw  factuurnummer.
Showroom & sportprijzen winkel betaalmogelijkheden:

Contant

Wanneer u uw bestelling plaatst in onze winkel in Opmeer dan kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling contant te betalen.

Pin
 
Naast de mogelijkheid om uw bestelling contant in onze winkel af te rekenen is het tevens mogelijk om bij ons uw bestelling per PIN af te rekenen. Dit geldt voor zowel alle Nederlandse als buitenlandse klanten die een pinpas bezitten met daarop het Maestro logo.