• Snelle Levertijd
  • 's avonds open op afspraak
  • Vragen bel ons: 0226 35 25 21
  • Vragen bel ons!
Aanbiedingen Sportprijzen

Ontdek de beste sportprijzen aanbiedingen voor uitstekende sporttrofeeën, inclusief bekers en trofeeën, die uw sportevenement onvergetelijk maken. Onze selectie bestaat uit overgebleven collecties uit onze showroom en series die wij hebben overgenomen, wat betekent dat deze prijzen voor sportevenementen direct leverbaar zijn.

Zoekt u een sportprijs met spoed? Onze sport beker en standaard collecties zijn snel te leveren dankzij onze ruime voorraad. Dit betekent dat we u vlotte service en snelle bezorging van uw gewenste sportprijs kunnen garanderen.

Wij zorgen ervoor dat de collectie van kampioenschap trofeeën en prijzen voortdurend vernieuwd wordt, zodat u altijd iets unieks kunt vinden voor uw evenement of kampioenschap.

Alle aangeboden prijzen aanbiedingen bevatten een gratis inscriptie van tekst en een standaard sportafbeelding. Bent u op zoek naar iets meer gepersonaliseerd? Wij kunnen uw logo graveren of een eigen afbeelding drukken op de sportstandaards aanbiedingen en andere sportprijzen.

Let op: Onze exclusieve bekers aanbiedingen en sportprijs aanbiedingen zijn uitsluitend online beschikbaar en worden niet getoond in onze showroom!

Exclusieve sporttrofeeën en medailles online bestellen-Kuiper Sportprijzen

Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag & donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Vrijdag zijn wij open van 9.00 tot 12.00 uur. Buiten deze tijden zijn wij geopend op afspraak. Wij zijn met vakantie van 25 juli t/m 23 augustus

Adres Kuiper Sportprijzen De Veken 206e 1716 KJ Opmeer
Contact +31(0)226 352 521 [email protected] Vragen bel ons of kom langs!
Click here to activate
Bekijk route