Rozetten

  • Snelle Levertijd
  • 's avonds open op afspraak
  • Vragen bel ons: 0226 35 25 21
  • Vragen bel ons!
Rozetten

Rozetten worden al jaren uitgereikt binnen de paardensport. Met een rozet zit je altijd goed binnen de paardensport of het nu voor dressuur, springen, mennen of voltige is. Wij bieden een groot aanbod aan van rozetten. Rozetten kunnen wij leveren in vele kleuren en formaten.

Bij ons is het mogelijk om de gekozen rozet helemaal aan te passen naar je eigen wensen. Alles is mogelijk, denk aan tekst op de slippen, een full colour sublimatie afbeelding op het center in het midden.
Zo is het mogelijk om de gewenste rozet helemaal aan te passen aan de huisstijl van het evenement.

Kuiper Sportprijzen heeft de standaard rozetten op voorraad, hierdoor kunnen wij uw producten snel leveren. Ook voor gepersonaliseerde rozetten geldt: Vandaag besteld, is binnen 5 werkdagen meestal in huis. Als u nog vragen heeft over het bestellen van rozetten, stel deze gerust wij helpen u graag verder? 

Exclusieve sporttrofeeën en medailles online bestellen-Kuiper Sportprijzen

Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag & donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Vrijdag zijn wij open van 9.00 tot 12.00 uur. Buiten deze tijden zijn wij geopend op afspraak. Wij zijn met vakantie van 25 juli t/m 23 augustus

Adres Kuiper Sportprijzen De Veken 206e 1716 KJ Opmeer
Contact +31(0)226 352 521 [email protected] Vragen bel ons of kom langs!
Click here to activate
Bekijk route