• Snelle Levertijd
  • 's avonds open op afspraak
  • Vragen bel ons: 0226 35 25 21
  • Vragen bel ons!

Kuiper Sportprijzen Over onsWelkom bij de webwinkel van Kuiper Sportprijzen

Al meer 40 jaar maken en leveren wij vanuit Opmeer in geheel Nederland de sportprijzen, die wij zelf ontwerpen en in elkaar zetten, voor alle takken van sport. Of het nu om enkele stuks of grotere partijen gaat, wij kunnen het leveren vanuit Noord Holland.

Kuiper Sportprijzen staat garant voor mooie, kwalitatief goede bekers, standaards, medailles en nog veel meer. Wat op deze website getoond wordt is maar een klein deel van onze collectie. Wanneer u meer wilt weten kunt u altijd contact opnemen met ons via ons contact formulier of u komt gewoon een keer langs bij ons in Opmeer.

Graag willen wij u attent maken op onze Kampioensschalen 201030 en 201920 (verzilverd en gelakt), maar ook onze carnavalplaquettes en onze plaquettes naar eigen ontwerp (zie medailles), die we beide sinds kort nieuw in ons assortiment hebben.

Tevens kunnen wij een breed scala aan relatie geschenken (bijvoorbeeld pennen, aanstekers, agenda's, weekkalenders, een bidon of een petje) al dan niet met tekst of een eigen logo bedrukt of op bepaalde attributen gegraveerd leveren.

Budgetmedailles

Nieuw in ons assortiment zijn de budgetmedailles of goedkope medailles. Dit zijn medailles die we los leveren met een afbeelding, halslint 22 mm en een transparante stikker met door u geleverde tekst.

Tegenwoordig kunnen wij bij Kuiper ook op de rand van de schalen graveren. Logo's graveren wij bijn Kuiper tegenwoordig ook voor u.