• Snelle Levertijd
  • 's avonds open op afspraak
  • Vragen bel ons: 0226 35 25 21
  • Vragen bel ons!

Kuiper Sportprijzen Over ons

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan sportprijzen, sporttrofeeën en medailles

Bij Kuiper Sportprijzen, gevestigd in Opmeer, zijn we al ruim 45 jaar een toonaangevende leverancier van prijzen voor sportevenementen en kampioenschap trofeeën die elk sportmoment speciaal maken. In heel Nederland staan wij bekend om onze eigen ontwerpen en zorgvuldig samengestelde prijzen, ongeacht de omvang van uw bestelling.

Onze collectie omvat niet alleen standaard medailles, maar ook kampioensschalen en meer, allemaal te zien op onze website. Voor een volledig overzicht nodigen we u uit voor een persoonlijk bezoek of om contact op te nemen via ons contactformulier.

Speciale aandacht verdient onze collectie schalen, zoals onze Decotin schaal 2022037, en onze verzilverde schaal 201030. Deze schalen kunnen geheel naar wens gepersonaliseerd worden met een gravure of bedrukking, en zelfs op de rand van de kampioensschaal graveren is mogelijk.

 

Wij bieden ook een reeks medailles met eigen afbeelding en medailles naar eigen ontwerp, perfect voor wie zoekt naar een exclusieve sportprijs en of herinnering naar eigen ontwerp. Deze medailles worden geleverd met een halslint, een door u gekozen eigen afbeelding en tekst.

 

Voor na de wedstrijd werkt kuiperportprijzen.nl samen met Nutribites supplementen voor  herstel na sporten.

 

Voor een complete ervaring, bezoek onze showroom of ontdek onze collectie online.