Sjerpen

Sjerpen in verschillende kleuren

  • Snelle Levertijd
  • 's avonds open op afspraak
  • Vragen bel ons: 0226 35 25 21
  • Vragen bel ons!
Sjerpen

De sjerpen zijn goed geschikt om te gebruiken voor Kampioenen bij de veekeuringen maar ook voor Prinsessen, Prinsen, Hofdames bij het carnaval. Natuurlijk wilt ook de winnaar van de Miss of Mister verkiezingen graag met een sjerp gehuldigd worden. sjerpen maken het totale plaatje perfect.

U kunt op de sjerp een tekst laten drukken. Het  lint kan bestaan uit één, twee of drie kleuren. In het hart van de rozet kunt u uw eigen full colour logo, een metalen standaard sportafbeelding of een blanco plastic rondje plaatsen. De rozet is door middel van een splitpen aan het lint verbonden. De sjerp is standaard vast gemaakt of heeft een klittenbandsluiting.


U koopt bij ons een kwalitatief goede sjerp. U kunt de sjerp zeker meerdere keren dragen! Het is geen papier wat bij de vele andere sjerpen die u in  de meeste feestartikelenwinkels vindt wel zo is.

Onze sjerpen zijn gemaakt van 100 mm moiré lint en hebben een lengte van 180 cm. De rozet heeft een doorsnede van cm.

De sjerpen kunnen met een langere of kortere lengte geleverd worden

Exclusieve sporttrofeeën en medailles online bestellen-Kuiper Sportprijzen

Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag & donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Vrijdag zijn wij open van 9.00 tot 12.00 uur. Buiten deze tijden zijn wij geopend op afspraak. Wij zijn met vakantie van 25 juli t/m 23 augustus

Adres Kuiper Sportprijzen De Veken 206e 1716 KJ Opmeer
Contact +31(0)226 352 521 [email protected] Vragen bel ons of kom langs!
Click here to activate
Bekijk route