• Snelle Levertijd
 • 's avonds open op afspraak
 • Vragen bel ons: 0226 35 25 21
 • Vragen bel ons!
 • Vragen bel ons!
 • Beveiligd winkelen
 • The best prices

Verhuur Partytent 4x8 m

€60,00
Incl. btw

Geeft u binnenkort een feestje en verwacht u veel gasten? Een partytent kan uitkomst bieden!

Alle verhuur artikelen zijn alleen telefonisch of via [email protected] te bestellen!!

Levertijd: Op aanvraag

Geeft u binnenkort een feestje en verwacht u veel gasten? Een partytent kan uitkomst bieden! Op een feestje komen vaak veel gasten. Gezellig, maar als u niet zo’n groot huis heeft, waar moeten uw gasten dan heen? De oplossing is simpel: Zet een partytent aan uw huis! Door het huren van een partytent kunt u uw woonkamer aanzienlijk vergroten. In deze tent kunnen ongeveer 35 personen.

Het is ook mogelijk om 2 partytenten aan elkaar te koppelen waardoor er een ruimte van 64 m2 onderstaat.

Specificaties:

  • Afmeting partytent: Lengte: 4,00m Breedte: 8,00m Hoogte: 3,40m
  • Doorloophoogte partytent: 2,00m
  • Inclusief: Dakzeil, zijwanden, frame, haringen en scheerlijnen
  • Kleur: Wit zeil, wit frame
  • Materiaal zeilen: 180 gr/m² PE zeilen, waterdicht
  • Materiaal frame: Metalen frame met een diameter van 38mm, koppelstukken met een diameter van 42mm
  •  
  • Gebruikersadvies: Geschikt om op zowel beschut als onbeschut terrein te gebruiken
  • Let op dit is GEEN brandvertragende partytent!
  • De borg voor de tent is € 100,00
  • Voor het vervoer moet u een lengte van 2.20 meter kwijt kunnen

Interesse bel of mail ons: 

[email protected]
0226 352521
06 46899237      


Algemene huurvoorwaarden

 1. Deze voorwaarden worden geacht door de huurder te worden aanvaard.
 2. Betalingen dienen, tenzij anders afgesproken, bij voorkeur contant anders met pin bij bestelling/levering te worden voldaan. Dit geldt ook voor de borg: €. 100,- voor het huren van partytenten.
 3. Onze materialen mogen in geen enkel geval worden doorverhuurd aan derden.
 4. In geval van enig gevaar, b.v. storm, sterke wind, slecht weer of onveilige locatie, dient de huurder het gehuurde artikel direct buiten werking te stellen. Denk aan partytenten
 5. In geval van diefstal of vermissing tijdens de huur en/of transport komen alle kosten voor rekening van huurder.
 6. De huurder dient de gehuurde materialen voor het einde van de afgesproken huurperiode terug te geven. Bij niet tijdig teruggeven van de gehuurde materialen wordt een huurtarief in rekening gebracht van minimaal 100% per dag. Verlengen is mogelijk, mits op tijd aangevraagd en mits het materiaal niet opnieuw verhuurd wordt. Neem hiervoor tijdig contact met ons op.
 7. De huurder geeft de materialen na gebruik schoon terug. Als dit niet het geval is, worden schoonmaakkosten in rekening gebracht met een minimum van € 50,-
 8. De huurder geeft bij inlevering aan of materialen nog nat/vochtig zijn. Bij niet vermelden hiervan komen schoonmaak- of vervangingskosten voor rekening van de huurder.
 9. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade welke is ontstaan aan personen en/of goederen tijdens het gebruik van onze materialen. Het gebruik is geheel voor eigen risico!
 10. De huurder dient er zelf voor zorg te dragen dat het gehuurde materiaal juist wordt gebruikt. Er dient toezicht te zijn van een volwassene.
 11. De huurder is verplicht de huurvoorwaarden, de gebruiksaanwijzing, overige opmerkingen aandachtig door te lezen en is verplicht zich daar aan te houden.
 12. De huurder hangt/gebruikt geen papieren versiering in de tent (zoals crêpepapier, slingers, confetti).Deze versiering kan een niet verwijderbare kleur afgeven op het zeil en de constructie. U plakt niet op het frame van de tent of het zeildoek met (al dan niet dubbelzijdig) tape of vergelijkbare materialen De schoonmaakkosten van het zeildoek en het frame als gevolg van niet atmosferische invloeden zijn voor rekening van de huurder
 13. Uit veiligheidsoogpunt is het ten strengste verboden hittebronnen te plaatsen onder/in of in de nabijheid van de partytent. Onder hittebron wordt onder andere verstaan barbecues op gas, kolen en elektriciteit, gasfornuizen, kooktoestellen, fakkels, vuurkorven en dergelijke.
 14. Voor het verwarmen van de tent(en) is de Huurder verplicht om bij gebruik de noodzakelijke veiligheids- en zorgvuldigheidsmaatregelen te treffen en door Verhuurder schriftelijk goedgekeurde apparatuur te gebruiken. De minimale afstand tussen de toegestane warmtebron, terrasverwarmer, en het tentdoek dient minimaal 1,5 meter te bedragen.
 15. Als er een ongeluk met het partytent of ander materiaal is gebeurd meldt de huurder dit telefonisch op 06 23084038 of bij inlevering.
 16. De huurder is aansprakelijk voor alle schade die ontstaat tijdens de huur en vervoersperiode en vervolgens zijn alle herstelkosten voor rekening huurder. Per schadegeval zullen wij in alle redelijkheid bepalen of huurder voor een deel of geheel aansprakelijk bent voor de schade.
 17. Mocht de huurder na het opzetten van een partytent of ander materieel schade constateren, stel ons dan per direct op de hoogte!!! Dit kan telefonisch: 06 23084038. Niet tijdig gemelde zaken, die bij ons niet bekend waren, worden bij de huurder in rekening gebracht.
 18. De huurder kan de verhuurder niet aansprakelijk stellen voor onvolledige levering of als door onvoorziene omstandigheden de levering van materialen niet kan plaatsvinden of wordt gewijzigd.
 19. Voor het brengen en ophalen van een partytent of ander materiaal brengt Kuiper Sportprijzen binnen de gemeente Opmeer geen extra kosten in rekening. Buiten deze gemeente bedragen de bezorg-, ophaalkosten €. 20-, plus 0,50 per kilometer (2x heen en weer vanaf Opmeer). De kosten voor het opzetten en afbreken van partytenten bedragen € 80,00 (mits er iemand aanwezig is om hierbij te helpen) Wanneer het opzetten en afbreken alleen door ons moet gebeuren bedragen de kosten € 160,00
 20. Het tijdstip van brengen/ophalen en ophalen/terugbrengen gebeurd in overleg.
 21. Bij het niet annuleren (en het niet op ophalen) van het huurmateriaal wordt het volledige huurbedrag in rekening gebracht.
 22. Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Specificaties
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Exclusieve sporttrofeeën en medailles online bestellen-Kuiper Sportprijzen

Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag & donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Vrijdag zijn wij open van 9.00 tot 12.00 uur. Buiten deze tijden zijn wij geopend op afspraak. Wij zijn met vakantie van 25 juli t/m 23 augustus

Adres Kuiper Sportprijzen De Veken 206e 1716 KJ Opmeer
Contact +31(0)226 352 521 [email protected] Vragen bel ons of kom langs!
Click here to activate
Bekijk route
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »