• Snelle Levertijd
  • 's avonds open op afspraak
  • Vragen bel ons: 0226 35 25 21
  • Vragen bel ons!
  • Vragen bel ons!
  • Beveiligd winkelen
  • The best prices

Kampioensschaal 201030 33 cm. verzilverd

€62,50
Incl. btw

Inclusief graveren

Levertijd: 2-7 werkdagen

Verrijk uw erelijst met een verbluffende, verzilverde kampioensschalen die niet alleen een symbolische waarde heeft, maar ook een parelrandje dat elke overwinning extra glans geeft. Deze schaal heeft een royale doorsnede van 33 cm en staat symbool voor prestatie.

Wij bieden de exclusieve service om op de rand van de kampioensschaal te graveren, waardoor uw persoonlijke boodschap tijdloos vastgelegd worden. Voor langere teksten passen we rechte regels graveren toe, zodat de essentie van uw boodschap perfect tot zijn recht komt. Dit vakmanschap is inbegrepen bij de aanschaf van uw schalen.

Heeft u een unieke touch in gedachten? Voor het eigen afbeelding drukken of een logo graveren, kunt u uw scherpe ontwerp naar ons mailen op [email protected]

Een logo graveren vereist een vectorbestand in .eps formaat. Vergeet niet de optie voor een eigen afbeelding te selecteren tijdens het afronden van uw bestelling.

Indien er vragen zijn of als u behoefte heeft aan meer informatie, staan wij altijd klaar om u te ondersteunen in het creëren van de perfecte herinnering.

Specificaties
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Exclusieve sporttrofeeën en medailles online bestellen-Kuiper Sportprijzen

Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag & donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Vrijdag zijn wij open van 9.00 tot 12.00 uur. Buiten deze tijden zijn wij geopend op afspraak. i.v.m. Pinksteren zijn wij vrjjdag 17 mei gesloten

Adres Kuiper Sportprijzen De Veken 206e 1716 KJ Opmeer
Contact +31(0)226 352 521 [email protected] Vragen bel ons of kom langs!
Click here to activate
Bekijk route
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »